Partneri

THE BELGIAN

Osnovana 1956. godine, The Belgian chocolate group je ugledni proizvođač i izvoznik premium proizvoda čokolade, koji nude visok kvalitet po atraktivnim cenama.
Belgija je poznata po ukusnim čokoladama. Jedinstvena kombinacija najfinijih sastojaka, ekskluzivnih metoda proizvodnje i strogih kontrola kvaliteta čini Belgijske čokolade omiljenim širom sveta.
"The Belgian" brend odražava tradicionalnu čokoladnu ekspertizu iz Belgije i izgradila je snažnu reputaciju među ljubiteljima čokolade širom sveta.

CLASSIC WHEELS (STARBROOK AIRLINES)

Belgijska čokolada i umetnost, ruku pod ruku.
Starbrook tim vodi računa o visokom kvalitetu proizvoda i stalnih inovacija pakovanja i asortimana. Uglavnom, proširili su portfolio čokoladne kompanije Starbrook sa drugim zapanjujućim brendovima kao Classic Wheels, Fleet i Beyond Time. Starbrook Chocolate Company samo radi sa Belgijskom čokoladom kao sirovinom. Naša Belgijska mlečna čokolada se proizvodi od kakaa iz Obale Slonovače, Sijera Leonea, Gane i Konga. Naša Belgijska tamna čokolada se pravi od kakaa iz Obale Slonovače, Gane i Ekvatorijalne Gvineje. Korišćenjem originalnih kalupa kao aviona DC 6, paramera ili retro automobila, proizvodi se potpuno razlikuju od onih klasičnih čokoladnih proizvoda. Kao deo internacionalno rastućeg brenda, proizvodi kompanije Starbrook Chocolate su dostupni u mnogim prodavnicama na aerodroma širom sveta, duty free shopovima i brodovima za krstarenje i trajektima, high end i robnim kućama, specijalizovanim delicija prodavnicama, prodavnicama čokolade. Kompanija ima distribuciju širom sveta u 82 zemlje i dalje raste.
Čista strast i upornost!

HENRY LAMBERTZ

Lambertz je osnovan 1688. i od tada sledi moto "kultiviranje tradicije, žive inovacije". Zahvaljujući dobrom ugledu tradicionalnog brenda Lambertz i našem inovativnom duhu, uspeli smo da se razvijemo od regionalnog snabdevača do međunarodne pekarske kompanije. Sa preuzimanjem kompanije od strane dr. Med. Herman Buhlbecker stvorena je nova era za Lambertz: od 1978. prodaja Lambertza porasla je sa 16 miliona na 651 milion evra.
Proširili smo asortiman proizvoda i danas proizvedemo mnogo više od tradicionalnih, jesenskih i božićnih kolačića. Sa novim, trendovitim proizvodima, stvaramo zabavne događaje tokom cele godine. Sa ovom strategijom, i dalje ćemo biti optimisti u budućnosti. Pratimo u vremenskom okviru našeg puta od malih dobavljača za kolače do jednog od vodećih nemačkih proizvođača dugotrajnih pečenih proizvoda.

DAVIDOFF CAFE

Pažljivo odabrana iz glavnih regiona u svetu. Ujednačeno mirisna kafa koja će probuditi vaša čula i tretirati vaše ukuse u jedinstvenom iskustvu.
Davidoff kafa je harmonična i ukusna mešavina inspirisana željom za životom. Naše uverenje da je ravnoteža ključ za zadovoljstvo. Njegovo prijatno robusno telo je prekriveno blago kiselim okusom. Svaki gutljaj je poziv da otkrije suptilnu kompoziciju iznenađujućih ukusa i nežne završne obrade. Pažljivo kultivisane mešavine Centralnog i Južnoameričkog zrna koje pokazuju kvalitet u svakoj šolji.

SWEET MANIA

Naša firma je osnovana 1991. godine. Od samog početka smo se specijalizovali za prodaju i distribuciju FMCG proizvoda. Zahvaljujući našem iskustvu i mreži kupaca, kako domaćih, tako i inostranih, vodeće kompanije su nam dale poverenje tako što su pustile naše proizvode u distribuciju. U 2008. godini započeli smo proizvodnju slatkiša pod sopstvenim brendom "Sveet Mania" sa naglaskom na kvalitetu, savremenom dizajnu, prilagođavanju ponude zahtevima naših kupaca. Za prezentaciju vesti i omogućavanje direktnog kontakta sa našim kupcima redovno izlažemo na najvećem sajmu konditorskih proizvoda ISM u Kelnu.

CRADEL

Cradel je osnovan 1989. godine voljom oba vlasnika koji su na osnovu iskustva prošlih generacija na polju poslastičarstva i zanatskih pekara osnovali kompaniju. Tradicija, strast, umeće i originalnost su ono što Cradel svakodnevno sprovodi u pripremi svojih proizvoda:

  • Punjene krostate (tradicionalni karnevalski desert),
  • kolači sa i bez šećera,
  • rustikalne kriške celih pita
  • biskviti bez šećera, idealni za dijete

Svi proizvodi marke Cradel su pažljivo osmišljeni i napravljeni u njihovoj fabrici. Sve se radi na jednom mestu. To omogućava direktnu kontrolu pažljivo odabranih sirovina koje se biraju među najboljima.

JACQUET

Okusite komad Pariza!

Jacquet peciva su napravljena da vam pruže neizmerno zadovoljstvo i autentično Parisko iskustvo, bez obzira da li će te ga uživati kao desert, potopljen u čaj ili poslužiti sa šoljicom kafe.
Otkrijte priču o Philibert Jacquet, Francuskom pekaru poznatog po svom inovativnom duhu. Legenda kaže da je svoju inspiraciju stekao na njegovim mnogim putovanjima i sa svakog od njih inspirisan specijalitetom svake zemlje u kojoj je boravio.

Njegovi lepi talenti bili su čak i nagrađeni na Univerzitetskoj izložbi u Parizu 1889. godine.
Ova strast za pekarnicu, mešana sa kvalitetnim sastojcima, je tajni recept Jacquet-ovom pecivu. Ovi meki kolači
koji se prelivaju beskonačnim ukusima
u svakom trenutku dana!

SWEET & JOY

SWEET BRANDS Sp. z o.o.osnovano je 2012. godine kao odgovor na rastuću potražnju za visoko kvalitetnim proizvodima i uslugama. Od samog početka  poslovanje kompanije orijentisano je na međunarodno tržište.

SWEET & JOY je mlad, dinamičan brend koji voli   ljude koji traže jedinstvene, sofisticirane, visokokvalitetne proizvode.

SWEET BRENDS vlasnik je SWEET & JOY brenda.

Svi naši proizvodi se proizvode u skladu sa najviši standardima kvaliteta poput IFS i BRC.