O nama

TRIBU d.o.o.

Od samog osnivanja firme 2008 godine firma Tribu ima jasnu viziju poslovanja. To je zastupanje i distribucija kvalitetnih brendova iz inostranstva na našem tržištu. Između ostalog zastupnici smo nekih od vodećih firmi iz inostranstva koje proizvode konditorske proizvode kao što su: Jacquet, Sorini, Lambertz, The Belgian chocolate group, itd…Cilj nam je da prosečnom potrošaču približimo brendove koji su dostupni u svim razvijenim zemljama sveta. U isto vreme pokušavamo da uvedemo na tržište proizvode koji nisu toliko ili  nisu uopšte zastupljeni.

Da bi sve navedeno ostvarili, tim profesionalaca koji vodi preduzeće kontinuirano radi na usavršavanju  i sticanju novih znanja posećujući sve relevantne manifestacije u inostranstvu.

Naše proizvode možete pronaći u svim većim maloprodajnim sistemima u Srbiji kao što su Delhaize Serbia (Maxi, Tempo), Mercator S (Mercator, Roda, Idea), Univerexport, Nis Gazprom, itd….. kao i u bolje opremljenim maloprodajnim objektima, vinotekama, gift shopovima.

Pored uvoza i distribucije firma Tribu doo pruža i konsultanstske usluge vezano za odabir brendova, proizvoda, posredovanje u realizaciji Private label proizvoda. Radili smo istraživanje tržišta za klijente iz inostranstva koji su želeli da uđu ili prošire poslovanje na tržištu Srbije.

Uspešno smo realizovali poslove za klijente kao što su Metro C&C i Mercator S vezano za uvoz i distribuciju PL proizvoda.